Bloggen läggs åt sidan!

Jag bloggar om Rasmus på Topjumping.blogg.se nu! Bloggen startas kanske upp i framtiden!

Tomte"rasmus" ;)

Skrittade bara lite barbacka idag. Hade slängt på honom sitt blåa fleece täcke + en tomteluva runt hans öra. Hur gulligt som helst!!! Skrittade bara till lärkis och lite där.
 

STHM Horseshow tider idag!

 STHM horseshow på tv!
 
SVT 1: 11.00 och 15.30
 
SVT 24: 20.00
 
SVT Play: 11.00, 13.00 och 20.00
 
Kolla in!

Hoppeti hopp!

Red Rasmus på lärkplanteringen idag! Red med sadel för att kunna jämna ut vikten på hans rygg bättre. Jag red även idag för att kunna känna hur han känns eftersom han har longerats med gummiband och börjat arbeta mycket mer. När jag kom till lärkplanteringen tog jag tyglarna och gjorde lite volter runt träden sen tog jag och travade för att han skulle få sträcka ut sig lite. Jag travade en raksträcka som är kanske 150 meter. Det gick jätte bra men jag var tvungen att göra rätt mycket tempoväxlingar på honom för han drog iväg lite för mycket med mig så jag ökade och minskade traven rätt mycket för att kunna få bättre kontroll på honom och det gick jätte bra tillslut. Hjälpte jätte mycket med det för sen kunde jag trava i en normal trav utan att han gick och drog iväg och jag kunde lätt öka och minska traven med röst och vikthjälperna. Sen så skrittade rätt mycket för att han skulle pusta ut lite och han blev riktigt fin efter att jag ställde honom rätt mycket och sen gjorde jag även en liten framdelsvändning. Sen så drog han ner huvudet och började äta och så drog jag upp huvudet genom att dra lite i tyglarna för att det skulle komma up och sen smackade jag för att han skulle gå framåt men istället för att bara lyfta huvudet och gå snällt framåt så drog han upp huvudet och sen ner igen och bockade 2-3 gånger. Blev lite chockad eftersom jag red med långa tyglar och hade inte riktigt så bra kontroll på på honom men jag höll mig kvar och smackade på honom så han galopperade en liten bit. Sen när jag travade så gjorde han som han brukar, stanna, dra ner huvudet, lyfta lite på rumpan och vände om. Men där var jag mer beredd så jag kunde fort få kontroll på honom! Men jag tog bara lite till trav sen skrittade jag av honom och red hem igen. Fick några bilder också och jag har fått in dem på datorn. Jag tror att min USB slad har börjat funka igen :D  Tod lite bilder på Rasmus när han var i hagen också så jag bjuder på dem!
 

Outfits, outfits och ännu mer outfits!

Är det bara jag som älskar att sitta vid te.x hööks och kolla in snygga outfits? Typ när man inte har någonting att göra kan man bara göra en snygg outfit av några hööks saker te.x. Har fixat några snygga classi outfits som är snygga att bara ha typ på vardagarna. Det måste ju vara classical outfits enligt mig för jag gillar INTE skrikiga färger! Så här har ni några outfits jag knådat ihop! 
 

RSS 2.0