Börja blogga på allvar!

Ska börja blogga på allvar här nu. Känner att jag är vääääldigt off. Kommer blogga om ridskolan och Rasmus. Tolkade efter honom idag. Var jätte kul :D
 

Sorry för ingen uppdatering!

 Har inte uppdaterat på ett tag men ska ta tag i det igen. Maja har sovit här från igår tills idag. Igår red vi ut i skogen med Rasmus. Blev mycket trav i både uppförsbackar och raksträckor. Han tyckte det var riktigt roligt och travade på bra! Sen idag så var vi i hagen och körde markarbete. Travade över bommar och hoppade även lite i slutet. Bara småhinder! Sen så red jag igenom honom så han blev mjuk i båda sidorna. Imorgon ska jag rida honom, antingen i hagen eller på grusvägen och bara få igenom honom. Få honom mjuk i båda sidorna och få det att verkligen klicka till i det ridpasset! 
 

Rasmus : Ridpass

 
 
 
Red lite på Rasmus idag. Ett av dem bästa ridpassen någonsin på honom! Han var pigg, men även väldigt samarbetsvillig. Red lite barbacka med dressyrtränset. Glömde såklart mobilen så det blev inga bilder. Red 2 varv runt lärkis. Ett i höger och ett i vänster. Han var svår i högervarvet och kunde inte ställa honom så bra men det släppte sen. I vänstervarvet var han lätt att ställa men blev förböjd i nacken av sig själv. Så det är bara att träna på det! Ska skriva schema sen. 
 
 

Ut till stallet!

Snart blir det ut i stallet och fixa med Rasmus. Mocka Rasmus box och lite sånna saker!
 

Startar nog upp igen!

Jag startar nog upp igen och bloggar om Rasmus och ridskolan, men även Sessan kommer komma in lite i bilden! Känner att eftersom jag mest håller på med Rasmus vill jag starta upp denna bloggen igen och SATSA! Kanske ett nytt besöksrekord igen?

RSS 2.0